AGENDA

Community Consultative Body (CCB) Executive Meeting THURSDAY 23 NOVEMBER 2023, 10:00am to 2:00pm SUSSEX INLET BOWLING CLUB, ST GEORGES AVENUE, SUSSEX INLET

	DURATION	TIME	TOPIC	PRESENTED BY
1.	5 mins	10:00 – 10:05am	Welcome + Housekeeping	MC, Jane Lewis
2.	5 mins	10:05 – 10:10am	Acknowledgement of Country	Clr Evan Christen
3.	20 mins	10:10 – 10:30am	CEO AddressBioelektraZero Tolerance Campaign	A/g CEO, James Ruprai
4.	20 mins	10:30 – 10:50am	Special Rate Variation Application	Graham Jarvis, AEC Group
5.	10 mins	10:50 – 11:00am	Q&A	Graham Jarvis, AEC Group
11:00 - 11:20am			MORNING TEA and NETWORKING	
6.	40 mins	11:20 – 12:00pm	DCP's, DA's and City Land Use Planning Scheme	A/g CEO and Director – City Development, James Ruprai and Director – City Futures, Coralie McCarthy
7.	20 mins	12:00 – 12:20pm	Q&A	
12:20 – 12:50pm			LUNCH	
8.	30 mins	12.50 - 1.20pm	Expectations of Water Supply during Bushfire	A/g Executive Manager – Shoalhaven Water, Matthew Kidd
9.	30 mins	1:20 – 1:50pm	Get Ready / Fire Season Preparation / How to Prepare your Property	Local Emergency Management Officer – Hannah Bennett and RFS Superintendent Matthew Reeves
10.	10 mins	1:50 – 2:00pm	Q&A	
11.		2:00pm	Thank you and close	MC, Jane Lewis