AGENDA

CCB Executive Meeting

Wednesday, 28 April 2021, 10:00am to 2:00pm Shoalhaven Emergency Operation Centre, Nowra

	DURATION	TIME	TOPIC	PRESENTED BY
1.	30 mins	10:00 – 10:30am	Tour of EOC	Local Emergency Management Officer, Kim White
2.	5 mins	10:30am	Acknowledgement of Country	Mayor Amanda Findley
3.	10 mins	10:40 – 10:50am	Introduction & New Organisation Structure	CEO, Stephen Dunshea
4.	20 mins	10:50 – 11:10am	DPOP presentation and Q&A	Manager - Corporate Performance & Reporting, Jim Fraser
5.	20 mins	11:10 – 11:30am	10-year Capital Works Program	Director – City Services, Paul Keech
6.	20 mins	11:30am – 11:50am	Recovery Into Resilience Project	Recovery Into Resilience Project Coordinator, Vince Di Pietro
	11:50am – 12:30pm		LUNCH	
7.	45 mins	12:30 – 1:15pm	Community-led Resilience Planning – Project Briefing	Griffith University, Professor Darryl Low Choy
8.	45 mins	1:15 – 2:00pm	Character Assessments & DAs – Discussion/Q&A	Section Manager - Strategic Planning, Gordon Clark Director - City Development, Phil Costello & Manager – Development Services, Cathy Bern