AGENDA

CCB Executive Meeting

Thursday, 24 November 2022, 10:00am to 2:00pm Dunn Lewis Centre, 141 St Vincent Street, Ulladulla

	DURATION	TIME	TOPIC	PRESENTED BY	
1.	5 mins	10:00 – 10:05am	Welcome + Housekeeping	MC	
2.	5 mins	10:05 – 10:10am	Acknowledgement of Country	Mayor Amanda Findley	
3.	20 mins	10:10 – 10:30am	Introduction of Executive	CEO, Stephen Dunshea	
			Management Team		
			Kevin Voegt – City Performance		
			Robert Horner –Shoalhaven Water		
			Paul Keech – City Services		
			James Ruprai – City Development		
			Carey McIntyre – City Futures		
			Jane Lewis – City Lifestyles		
4.	10 mins	10:30 – 10:40am	Q&A	CEO, Stephen Dunshea	
5.	20 mins	10:40 – 11:00am	Overview of the roads in the Shoalhaven	Director – City Services, Paul Keech	
6.	10 mins	11:00 – 11:10am	Q&A		
11:10 - 11:40am			MORNING TEA and NETWORKING		
7.	20 mins	11:40 – 12:00pm	Customer Contact and Customer	Lauren Buckingham-	
			Request Management	Manager, Customer Experience	
8.	10 mins	12:00 - 12:10pm	Q&A		
				Kevin Voegt –	
				Director, City Performance	
9.	20 mins	12:10 – 12:30pm	Artificial Intelligence Garbage	Director – City Services,	
			Trucks – Explanation of AI for	Paul Keech	
			detecting road damage		
10.	10 mins	12:30 – 12:40pm	Q&A		
12:40pm – 1:20pm			LUNCH		
11.	20 mins	1:20 – 1:40pm	A new era of warnings for the NSW SES	Superintendent Sharon Fox, Acting Deputy Zone	
12.	10 mins	1:40 – 1:50pm	Q&A	Commander South Eastern Zone	
13.	10 mins	1:50 – 2:00pm	Thank you and close	MC	